Vizeler Hakkında
Hindistan Vizesi

Hindistan Vizesi

 

 HİNDİSTAN VİZE İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Turistik:

  • En az altı ay geçerlilik süresi olan sahibi tarafından mutlaka imzalı olan pasaportunuz
  • Yeni çekilmiş arka fonu beyaz fotoğraf form doldurma esnasında yüklenmeli yada CD ye kaydedilerek gönderilmelidir,
  • Muhtardan alınmış ikametgah veya sabit telefon faturası
  • En az 5000 TL lik hesap cüzdanı
  • İngilizce olarak yazılmış vize talep yazısı
  • Nüfus cüzdan fotokopisi


Ticari:

  • İngilizce olarak yazılmış şirkette imza yetkisi olan kişilerden tarafından kaşelenip imzalanmış Seyehat amacınızı içeren yazı
  • İmza sirküleri 
  • Vergi levhası
  • Sicil gazetesi
  • Faaliyet belgesi
  • Ssk lı ise ssk işe giriş bildirgesi
  • Son 3 aylık maaş bordrosu
  • Görüşmeye gideceğiniz firmadan adınıza gelmiş davet mektubu(Davet mektubu ile birlikte Hindistandaki firmanın Incorporation certificate belgesi getirilmeli(sicil kayıt no) yada firma antetli kağıdına registration numarasını yazılı olmalı eğer bu şekilde de yok ise davetiye altına Bu firma Hindistana kayıtlıdır ve sicil numarası ........ bu dur şeklinde not düşülmelidir.)
  • Muhtarlıktan alınmış ikametgah
  • Ticari müracaatlar şahsen yapılmaktadır.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi